Täällä meidän kylällä on hiljattain avattu uusi itsemyyntikirppari. Edellinen samanmoinen avattiin myös tänä talvena... hyvä että on kilpailua. Ja tämä uudempi onkin isompi, avarampi, siistimpi, fiksumpi ja halvempi.

Nyt mulla on ollut ystävättäreni kanssa pari viikkoa pöydät molemmilla kirppareilla, ekassa ei tullut niinkään voittoa, mutta tässä toisessa on kauppa käynyt ehkä paremmin ja kun pöytämaksu on halvempi (15€) niin uskon että tässä jäädään voitonpuolelle :) joten siis voi jo vähän tuhlatakin!

Näin nämä koristevalot jo siellä ekalla kirpparilla myynnissä 10 euroall, katsoin enkä sit hennonut ostaa. Sit ne oli tässä uudemmallakin kirpparilla, monet näkyy siirtävän tavaransa sinne seuraavaksi... hinta oli pudonnut 5 euroon ja sitten kun menin niitä ostamaan, myyjä olikin tyhjentänyt jo pöytänsä pois. Sunnuntaina sitten avasin kirpparintätille suuni, että harmi kun ne valot on viety jo pois, olisin ne ostanut. Hän totesi, että valojen myyjä seisoo takanasi, joten eikun sopimaan kauppaa. Näin tehtiin ja valojenmyyjä lupasi tuoda ne tiistaina kirpparille vitosella. Tänään ne sit hain ja näyttävät kirkkaammilta kuin aattelin, mutta meinaan purkaa irti ne tuosta pyöreästä metallikehästä ja sommitella ne kukkaruukkujen sekaan ikkunalaudalle, ehkä ne siellä verhon takana paistaa sopivasti olkkariin. Jouluvalot kun siivosin pois ikkunoilta, jäin kaipaamaan sinne jotain muuta ajattomaa valoa...

 

Valot on Ikean ja kaupan paketissa, johdot teipissä, joten ovat täysin käyttämättömät, kuten myyjä sanoikin.

 

 

Toinen hyvä ostoni on tämä Hyvä Fiilis -Jyrki Sukulan vähähiilihydraattinen keittokirja. Sekin on uusi ja käyttämätön ja hinta 5 €. Addlibris nettikirjakaupass sen hinta näkyy olevan 41,10€... joten Hyvästä Fiiliksestä tein hyvät kaupat :)