Ihana kesähelle, mutta olen täysin väärässä paikassa väärään aikaan väärissä hommissa, väärissä vaatteissa...harmittaa :(

Mahdoton löytää omia kesävaatteita laatikkopinoista varastossa missä on noin 60 astetta lämmintä... löysin kahdet sandaalit, mutten hellemekkoja... kirpparilta pisti silmiin 2,50€ iso kangas, kivaa tilkullista puuvillaviskoosia... ja niin sitten mulla oli tunnin päästä hellemekko. Tästä ei mekon malli paljon yksinkertaistu -väljä putkilo naru-olkaimilla ja halkiota helmaan... mutta ällistyin itsekin, että kankaassa oli noin paljon SINISTÄ ja viime kesänä ostetut ruskeat sandaalitkin on sisäpuolelta siniset... ja minusta nuo sointuu kauniisti ruskeaan... varmaan helle ja vanhuus jo pehmentää pääni, sillä sininen väri ei vaan kuulu mulle :) Ja nelikymppisreissulla Kreetalta ostetut Punaiset narusandaalitkin pääsi jo mekon kanssa jalkaani tänään... ihanaa kun on kesähelle!

Tuntuu että siitä on ikuisuus kun olen ommellut, ainakaan itselleni vaatetta... nyt meni puoli tuntia ompelukoneella ja saumurilla sutjakkaasti ja lisää tekis mieli tehdä kun vaan jotenkin ehtis :)