Nyt täytyy kehua Sinellin verkkokaupan toimintaa ja ystävällistä palvelua, sillä eilen aamupäivällä tilasin tavarat jotka tänään olivat jo perillä kirjakaupassa! Siinä ihmetteli apulaisen nopeutta jo kauppiaskin :) Siellä tuli siis myös se himoitsemani BigShot -laite, jolla saa leikattua kuvioita ja tehtyä kohokuviointia. Tämä kone  ei siis ole ikiomani vaan jää kirjakauppaan yhteiskäyttöön (mikäli yhteiskäyttö siellä toimii ja ihmiset osaavat leikellä), minä sitä nyt testailen että osaan opettaa sillä korttikurssilla ja leikkelen sillä myyntiinkin kuvioita.... huomenna kyselen vielä ohjeita joltain expertiltä :) Mutta tosi kivalta vempaimelta se vaikuttaa! Uusi vehjes mulle on myös tuo Xyron tarrakone, jolla saa liimatarraa leikekuvioiden yms taakse. Sitä kohta testaan! Nyt on siis kirjakaupassa  paljon uusia korttiaskartelun materiaaleja -vaikka mitä! Leimasimia joissa pari ihanaa tonttua, kelkassa istuvaa jo kokeilin ja väritin akvarelli tussien kanssa. Magnolioita kun ei saa kauppoihin myyntiin, joten niitä ei voinut tuonne tilata, pieni erä on Sinellin messuosastoilla nyt vaan, eikä kauppoihin kuulemma tulekaan. Joten myytäviksi leimasimiksi sitten tuli tonttuja, lumihiutaleita ja hyvän joulun tekstejä.  Ehkä mä leimailen omaan myyntiin Magnolioita :)

Että alkaa se tämä askartelu ja korttienkin teko olemaan jo vähän välineurheilua ja nälkä kasvaa syödessä kun näkee kaikkia ihania juttuja! Saahan näillä näköä kortteihin!

Tänään sai myös ne eilen tekemäni lasityöt jo uunista ulos ja ystävättäreni kyydissä kotiin asti! Wautsi, ei ole koskaan varmaan näin nopeesti toiminut, että seuraavana päivänä on jo valmiit työt kotona asti! Hyvin onnistuivat, paitsi muutamaan joulukuuseen pitää liimatipan kanssa laittaa lenkit kiinni. Joulukuusen latvatähdet olivat sulaneet möykyiksi, tähden malli ei ollut uunissa säilynyt, oli lienee liian pieni ja ehkä liian pehmoisesta bullsiyes lasista. Mutta ei tuo paha ole noinkaan, keltainen pallukka kuusen latvassa :)

Koetan kuvata näitä lasitöitä, kunhan neiti kotiutuu kameransa kanssa perjantaina.

Kirjova kone ronksuttaa keittiössä vielä enkeleitä, odottelen että tekee tuo kehyksen valmiiksi, ei voi oikein kesken lopettaa, jatkan vielä korttien tekoa, eipä tässä nukutakaan, vaikka kroppa onkin aika sippi...