Viikonloppu on vierähtänyt ilman minkäänlaisia käsitöitä ja askarteluja, mutta...

Perjantaina pyörähdin pitkästä aikaa Sysmän "Vanha Majuri" -kirpparilla ja lauantai vierähti Mikkelissä shoppailemalla... muutamat kirpparit ja askartelukaupat ja marketit, löytyihän sieltä jotain mitä oli ihan pakko ostaa kun halavalla sai!

354994.jpg

Vanhasta Majurista löytyi "Syön itseni hoikaksi" -kirja, joka on siis solakoitumista vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja GI-indeksin seuraamisella. Tosi hyvä kirja joka on uusi ja käyttämätön ja halapakin kuin mikä 5€. Vuoden 1968 Kotiliesi maksoi euron, siitä saa monta hyvää atc-korttia, ihania juttuja täynnä!

Tarroja, kiltsikoita, pupu-servettejä, postikortteja, peltipurkkeja ja kartonkeja/papereita.

Punainen kahvipurkki tuli kotona olevan sinisen seuraksi, tässä on "kahvi" sana kupeessa vähän kärsinyt... mutta hieno se on silti, maksoi 3€ ja siellä olis ollut toinen parempi kuntoinen, mutta siinä oli puukolla pistetty reikä... se maksoi 7 euroa ja jätin ostamati. Sinisävyinen Rengas-kahvipurkki oli euron. Tuo punainen kansio oli Tiimarista alle kolme euroa ja siinä on muovitaskuja joihin on hyvä säilöä suoraan ja talteen atc-matskuja, kuten kiiltokuva-arkkeja yms yms.

354996.jpg

Mitä se on nimeltään tuo valkoinen "harsomainen kuitupaperi" ??? Muutamia ihania kartonkeja löytyi, upea pinta ja ihanat värit! Pussillinen pieniä vihreitä helmiä maksoi 1 euron! Ja teimpäs löydönkin, nukkekodin täytekakun eurolla, iskiköhän se villitys nyt minuunkin!!?? Tiimarissa oli kivoja pieniä leimasintyynyjä, liekö ovat käyttökelposia, kohta se nähdään kun kokeilen. Metalliset auringonkukat olikin kuititsta päätellen enemmän kuin  halpoja 6 kpl maksoi 35 centtiä! Mutta mitäs ovat nämä ihastuttavat isokorvaiset kiiltokuvahahmot nimeltään??? Kuka tuntee?

Kyllä näistä nyt taas kelpaa väkertää kortteja... ja vaikka materiaalia on ihan hirveesti kummasti sitä nyt katselee kaupoilla "sillä silmällä" ja tulee jotain ihanaa eteen......