Muistin tuossa päivällä yks kaks et lupasin ystävättärelleni tehdä ystävänpäiväkortteja joista voisi valita muutamia sunnuntai-iltana.... noh, eikun kiireesti tekemään jotain yksinkertaisen nopsaa ja näppärää :)
Eikun servettilootia penkomana ja tämmöttisiä kortteja tuli 10 kpl, nyt menen jatkamaan vielä jotain kun on sopivasti nuo roippeet taas levällään, servetit, leimasimet sun muut....

1281917.jpg

Päivällä sain tilkkuystävän miehensä kanssa vieraaksi  ja siinä sujahti aika rattoisasti kun etsittiin netistä kirjontakuvioita :)  Päivällä kävin tekemässä yhden ystävättären kanssa tunnin kävelylenkin ja äsken toisen tunnin toisen kanssa. Ei kovi reippaasti voi kävellä kun on taas niin liukasta, mutta tuleehan siinä raitista ilmaa ja seurutelua samalla :)

Eilen iltana menin yhden ystävättäreni luo syömään ystävänpäivän iltapalaa vähän tälleen etuajassa. Empäs olekaan aikoihin syönyt perunaa (en edes muista milloin kauan sitten)  ja nyt sit kaksikin uuniperunaa täytteillään, valkosipulipatonkiakin... joten voi sanoa kuin että napa rutkaa ja mahaa turvottaa. Kyllä sen taas oivaltaa miten tuo peruna ja vehnäjauho ei mulle sovi, vaikka nuo suussa ihan hyvälle maistuivatkin.
 Tänään on sit pitänyt olla karpisti ulkofilepihvillä ja fetajuustolla... noh, päiväkahvilla meni vahingossa kaksi Dominokeksiä... mutta muuten karpisti! Kyllä on otetta tarkistettava vielä tän syömingin kanssa kun tuo lankeemus  käy nyt vähän liiankin löysästi...