"Jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä", sanoi vanha kansa... uudempi sanoo että "jos ei heilaa helluntaina, ei aidsia adventtina"... ja tänään radiosta kuulin tämän parhaan, että "Kun ei heilaa helluntaina, jonoa on juhannuksena!"... siihen uskon!

Aikas monet luovan-mysteerin naiset ovat viestittäneet, etteivät ehdi nyt ommella muuton, mökkeilyn, kesäloman yms syyn vuoksi...

joten ei oteta kesästressiä.... lupailin kasaamisohjetta, mutta kun en ole ehtinyt tuota omaani kasata että olisin voinut kuvata, niin menköön ohje tuonnemmaksi... tehkää sitä watercolor-vaihetta nyt vielä :)

Pariin viikkoon ei tapahdu mitään, sillä lähten kesäkurssille oppimaan uutta lasin maailmaan.... Juhannusviikolla jatketaan mysteerin merkeissä!

Helle on hellinyt muutaman päivän, mitä kuumempi sen ihanampaa... mua ei helle haittaa, olen entisessä elämässä ollut kreikkalainen ja ehkä siellä jo tottunut paisteeseen :) Mut nyt ei ole joutanut päivää paistattelemaan, hommia on enemmän kuin lääkäri määrää. Edessä on iso elämänmuutos monine mutkineen ja kiemuroineen, tänään kovasti jo pohdin että haluanko kertoa siitä  vai enkö halua,.... haluanko perustaa uuden blogin uudelle elämänvaiheelle, uusille opeille ja uusille kujeille...

siinä riittää hetkeksi pohtimista, miten ja kenen kaikkien kanssa haluan tulevaisuutta jakaa täällä nettimaailmassa... seuraahan tätä blogia moni sellainenkin tuttu, joille en muuten kuulumisiani kertoisi... no kaikki aikanaan, tai sitten on aika elänyt tämän blogin ohi... kuulostellaan mitä tuleman pitää!

Nyt toivotan oikein aurinkoisia päiviä kaikille!