Paras messuanti minulle oli tämä Taavan opettama ja demostroima uusi leimailutyyli. Loistava!    Ihastuin tähän ikihyviksi! Tällä saa sitä kaipaamaani uutta eloa leimaamiseen kun tympii nuo mangnolia yms. "lapselliset" leimakuvat jotka väritetään pikkutarkasti, niitä on nyt tehnyt ja nähnyt ehkä jo liian kanssa... tosin tulee niitäkin varmasti vielä paljon käytettyä, ovathan ne monille korttien ostajille vielä uusi tuttavuus, mutta tästä uudesta tyylistä olen oikein iloinen ja kiitollinen Taavalle! Tätä on kiva, helppo ja nopea tehdä.  Iso KIITOS Taavalle että opetat tätä meille!

Tässä ensimmäisiä kokeilujani...2072037.jpg

Taustavärien maalaus/leimailu tapahtuu Distresk Ink läpikuultavilla leimausväreillä meikkisienellä pyöritellen...
Pohjan päälle voi leimata kiehkuroita ja tekstiä, lumihiutaleita yms peittävällä pigmenttivärillä.

2072033.jpg

Paras ja hohtavin lopputulos tulee helmiäiskartongille. Minulla ei sellaista ollut mutta loistavasti toimii tuo ohuempi helmiäispaperi, sen olen liimannut kaksipuoleisella teipillä tummalle pohjalle.

Kuviot on ensin leimattu embossaamalla eli kohojouhetta ja leivänpaahdinta apunakäyttäen koholleen...
kuten näissä korteissa enkeli ja lintu ja lumihiutaleet.
Seuraavaksi on värjätty pohja ja lopuksi on leimattu kiehkurat ja teksti mustalla.
Enkelikortissa iso lumihiutale on BigShotilla stanssattu irrallinen kuvio...

2072036.jpg

Tässä kortissa on ensin värjätty meikkisienellä pyöritellen tausta... vaaleammasta tummempaan väriin.
Sen jälkeen on laitettu kynttilä-ääriviivatarra ja väritetty tusseilla ja kohogeelitussilla siieltä väleistä kynttilä ja kukat.
Lopuksi koristeltu pitsillä ja ääriviivatekstillä ja pienillä tähdillä. Sisällä on tuo kultakuvioinen paperi ja sen reunassa valko-kultainen ääriviivatarra reunus.

2072038.jpg

Tämä lintu on tummansinisellä samettipohjalla ja näyttää oikeesti paljon paljon hienommalta kuin tässä kuvassa, tämä on oikeesti tyylikäs ja juhlava kortti!

2072031.jpg

Sama tekniikka mutta pohja on kiiltäväpintainen kartonki, jolloin värit käyttäytyvät erilailla ja näkyvät voimakkaammin ja tummemmin. Alareunassa on tekolunta. Puu on tehty kullanvärisellä kohojauheella.

2072030.jpg

2072029.jpg

2072040.jpg

TuulaL oli kyläilemässä ja tietysti levitimme jo ennestään täyteen huusholliin Tuulankin leimausvehkeet ja monet ihanat leimat ja niin sitten eilen ilta leimailtiin lähes puoleen yöhön (glögin voimalla:)) ja tänä aamuna jatkettiin... Nyt on molemmilla kivoja valmiita leimakuvia ja opit väritellä niitä tähän tyyliin... Ja minä sain leikata noita ihania lumihiutaleita isot kasat TuulaL:n stanssilla... käsi kipeänä väänsin BigShottia :)

2072034.jpg

Siinä on materiaalikuvia joita nyt pitää kiireesti alkaa tekemään valmiiksi korteiksi!
Kiitos Tuulalle käynnistä!