Kävinhän minä vähän hamstraamassa Joensuun reissulla enemmänkin lisää ihania juttuja :) ... omituinen kuin olen ja kaikki paikat on jo täynnä, mutta mitäs sitä ei ottais kun ilimaseks saa! Eli Tuulalta sain tietää, että Joensuussa on SPR:n lajittelukeskus mistä saa ilmaiseksi pahvilaatikoissa kankaita, askartelumatsjuja yms... ja siellä on ystävällistäkin ystävällisempi Jaana joka valkkaa ja pakkaa tavaraa valmiiksi... no eikun heti soittamaan Jaanalle ja sopimaan, että hän tulee erikseen lauantaina laatikot antamaan. Materiaalia on noin 45 kiloa, kaksi isoa pahvilaatikollista, puuvillakankaita, farkkua, nahkaa, vetskareita, nappeja, nauhoja yms yms. Eilinen farkkulaukku oli eka tekele näistä matskuista, nyt on tulossa toinen punainen laukku... Tässä materiaalit ovat valloittaneet meidän eteisen raput! Voi ihan hyvällä omallatunnolla sanoa, ettei meille kohta mahdu tulemaan enään sisälle ! Sormeni syyhyävät noihin ihaniin pehmeisiin nahkapaloihin, niistä tahdon kassin.. tai ehkä repun... tai  tai....

476767.jpg

Lisää tavaraa sinne ei toivota vietäväksi, sillä lahjoituksia heillä on hirveesti, jätesäkeittän vaatetavaraa lattiasta kattoon! Mutta kyllä sieltä saa hakea ilmaiseksi valmiiksi leikattua ja lajiteltua, puhdasta materiaalia :)

Iso kiitos Jaanalle, hän näkee valtavan työn siellä näiden juttujen kanssa!

Näistä matskuista on kiva tehdä arpavoittoja ja myyjäisjuttuja, niihin en henno itse ostaa kalliita kankaita ja nämä ovat enemmän kuin käypästä tavaraa!