Kyllä se on vaikea mielensä lamaannuttaa niin että osaisi olla tekemättä yhtään mitään. Liiaksi ei ole hyvä makoilla, selkä se siinäkin hommassa kipeeksi tulee ja lonkat... Mutta liiaksi ei ole hyvä olla liikkeelläkkään, sekin kipeyttää jalkaa... joten olen koettanut sitten lutviuttaa nuo kaksi asiaa  yhteen silleen sopivasti. Aamupäivällä Eeva hoiti Trager-terapialla, se on hyväksi ja avuksi, rentouttaa jalkaa, lämmittää ja vähentää hetkeksi puutumista. Askartelin korttejakin, keittiö on kuin hävityksen vallassa kun kaikki tarpeet ovat siellä levällään. En ymmärrä miten jotkut osaavat ja voivat askarrella ja ommella niin että ympäristö pysyy jotenkin siistinä eikä kaaostu... voiko??? Vaikka olen tässä jo monta viikkoa siivonnut ja raivannut näitä materiaalejani, niin ei tässä näytä yhtään sen siistimmältä...

Päivällä kävelin vajaan kilsan lenkin kangaskauppaan-lankakauppaan-ruokakauppaan... koville otti ja voimat vei, mutta uskon että liikkuminen on pitkässä juoksussa hyväksi.... Kävimpä ennen viittä autolla postissakin, jopas oli outoa ajaa viikon tauon jälkeen tunnottomalla, voimattomalla jalalla... kytkimen polkeminen tunnottomalla jalalla tuntui aika hassulta... ei vois pitempää reissua ajaa kuin tuon muutaman sata metriä kauppaan ja postiin...  Illasta oli vielä Nooran koulun tiedotustilaisuus vanhemmille kun ysiluokkalaiset ovat lähdössä leirikouluun Vuokattiin, joten on tänään tullut oltuakin liikkeellä.

Kädenjälkeäkin on tänään tullut, 3D-kortteja ystäville. Noora innostui leikkelemään 3D-kuvioita, joten minulta käy kortin teko paljon nopeammin kun on valmiiksi leikeltyjä kuvia!!! Nämä kortit ovat siis normaalia postikorttikokoa eikä atc-kortteja.

392218.jpg 392219.jpg

392221.jpg  392223.jpg

392225.jpg 

Ompelin valmiiksi yhden joulun alla kesken jääneen fleece-hatun. Tämä meni postissa ystävänpäivälahjaksi Eelille Seinäjoelle, Nooran kummi-Tuulan 2v pojalle. Tein jo ennen joulua yhden samanlaisen hatun Eelille, hattu sitten mystisesti katosi (kuten ne Eevan kissasukatkin) eikä ole vielä etsinnöistä huolimatta löytynyt...missä lie :)

392229.jpg

Ompelin  eilen reunan siksakin Salmen kangaskorttiin, tämä on postikorttikokoinen ja kokonaan kankaista tehty, välissä tukihuopaa. Parane pian teksti on vähän hassussa kohdassa... mutta... viesti lienee menee perille :) Kortti lienee perillä Salmella tänään!

392236.jpg