Luova-mysteeri on pitänyt luovan tauon :)

Huhtikuu mennä hurahti, oli niin paljon tapahtumaa, henkistä ja fyysistä vaikka mitä, ei meinannut menossa perässä pysyä... tuntuu että aika lentää eikä kaikkeen mukaan ehdi!

Suurin mullistus lienee käyntini elämäni ensimmäisissä pääsykokeissa, sinne ennakkotyön suunittelu ja valmistus, itse pääsykokeet ja sen jälkeinen miettiminen että miten minusta voisi tulla opiskelija toiselle puolen suomea :) elämme mielenkiintoisia aikoja, sanoisin :)

 

Mutta nyt Luovan-Mysteerin kimppuun naiset!!!

5. vaihe on siis watercolor-vesiväri-wc-

Tilkkusi voivat olla esimerkiksi 5X5cm kokoisia. Mutta jos haluat leikata jotain muuta kokoa, niin leikkaa, kunhan ne ovat pienehköjä neliöitä. Mitä enemmän on kankaita sen parempi, siis ettei samaa kangasta ole kovin hirveen monta palasta.

Lajittele tilkkusia tummuusasteen mukaan

tummat

keskitummat

keskivaaleat

vaaleat

 

Valitse kankaita joiden kuviot eivät liikaa pompi ylös...

Apuna voit käyttää rautakaupasta saatavaa ovisilmää, sen läpi kun katselee sieltä näkee hyvin ne jotka pomppii!

 

Lajittele kankaita kuten kuvassa, vasempaan kulmaan tummia... siitä vaalenevasti oikealle... katso sävyt ja tummuusasteet, jotta saat värin liukumaan!

Voit ommella ne ensin jonoiksi, silittää saumanvarat auki ja taas jonot yhteen, tarkasta että pienten neliöiden kulmat osuu kohdakkain!

Teen kahden tai kolmen neliön kaitaleet pystyyn ja vaakaan...elä vielä yhdistä niitä tosta tummasta kulmasta (jos sinne tarvii jatkaa mittaa)

Ota mitaksi  korkeuteen se tilkkupizzan korkeus ja toiseen suuntaan sen kaitaleen pituus....

Mutta kun nyt ei olla vielä kasattu lopulliseen kokoon, niin jätä pelivaraa, että jommasta kummasta päästä voi jatkaa tarvittaessa...

Kohta kasataan edelliset osiot ja saadaan oikeat mitat!

1242073849_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1242073860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e