Eilen iltana 6 tunnin matkustuksen jälkeen olin taas kotona, alkumatkan tein kurssikaverin autossa, väimatkan pikalinjassa ja loppumatkan taksilla :) Monen mutkan kautta oli kiva päästä kotiin, vaikka täällä oli odottamassa kamala sotku mikä jäi myyjäistohinoista jälkeeni kun kiirehdin 2 vk sitten kuntoutumaan. Koti on aina koti, sosiaalisen ähkyn jälkeen oli oikeesti kiva tulla kotiin. Loppumatkasta tien tukkona oli hekilöauton ja rekan kolari, kummasti ne säväyttää siniset vilkkuvalot ja apujoukot pimeässä illassa, pitkät autojonot ja poliisit ohjaamassa ja pelastushenkilöstö auttamassa... istuin linjurissa heti kuskin takana, joten "aitiopaikalla" kolariin nähden. Tietääkseni ei ollut henkilövahinkoja vaikka pelti olikin pahasti rutussa... ainakaan lehdistä en tuota kolaria löytänyt.

Iltayöstä laittelin siimoja lasikoristeisiin, pakkailin lasitöitä, muutenkin kasasin tavaraa myyjäisiin, joissa olinkin aamusta heti 8 jälkeen...

Kuntoutus siis tällä erää ohi, ristiriitaiset mielipiteet, toisaalta ihan ok, toisaalta odotin selkäkuntoutuskurssilta ihan jotain muuta, paljon yksilöllisempää ja asiantuntevampaa ohjeistusta jne...  Nyt on kotiohjeet joilla kuntoillaan kevääseen asti ja seurantajakso on sitten toukokuussa, sitten tehdään samat testit ja pähkäillään että mikä on loppulausunto :) mielenkiintoista :)