Niin on taas "Se Yö" kun on viimeinen hetki pitää joulukorttirumbaa, että saisi kortit postiin halvemmalla postimerkillä... Joka vuosi päätän että ensi vuonna teen ja kirjoitan kortit ajoissa ja rauhassa, mutta minään vuonna tämä päätös ei ole pitänyt... miksiköhän :) -ja joka vuosi laitan kortteja viimeisenä päivänä normaalilla postimerkillä ja toivon kovasti että ehtisi vielä ennen joulua perille :)

Lähettelen kutakuinkin 60 korttia, loppupelissä enemmänkin...  Aina on joitakin osoitteita muuttunut, uudet osoitteet hukassa, nyt oli hukassa koko osoitelista, viime vuonna lähetettyjen lista jne... Tulipas vetäistyä eteisen piirongin välikön sisältö eteisen lattialle kunnes ovikello soi ja tilkkuystäväni naureskeli miten meillä näyttää kuulemma kotoiselta, kutakuinkin kuin heilläkin :)

Noora väkersi rippijuhlien kiitoskortteja, sillä en kehtaa lähettää joulukortteja jossei ole samassa noita kiitoskortteja asianomaisille... toinen mahtuu yhteen kuoreen, muttei toinen jne... joten kuorirumbaakin tanssittiin hetki...

Muutamille ystäville on ollut tapana kirjoitella joulukirje, missä kerron vuoden tapahtumia tai tapahtumattomuutta... nyt se on kohta työn alla, ettei jäisi viime tippaan kun huomenna sekin pitää saada kortin mukaan kuoreen :)

Mutta kaikesta tohinasta huolimatta tai juuri sen vuoksi, tykkään lähetellä joulukortteja, ne kuuluvat minun jouluuni... tykkään toki saadakin ja ihana se on tuo jouluviikko kun joka päivä tulee montakin korttia! Joten kyllä korttiperinne meillä jatkuu!

Askertalin äsken uusiokäyttöön vanhoja yhden firman "roskista" kerättyjä joulukortteja, joita oli muovikassillinen... leikkasin "giljotiinilla" niistä käyttökelpoiset kansi-sivut ja kuvat ja väkersin niistä uusia kortteja ja pakettikortteja... Minusta nuo joulukortit ovat ihan liian hienoja heitettäväksi roskiin kerran tehtävänsä tehneinä!

Tämä päivä meni Lahden reissulla taas ja olihan kauniita koruja ja lasilautasia uunista tullut ulos! Yksi iso 4 tuikun lautanen oli varsin ihana ja menikin kaupaksi jo matkanvarrella Lahdessa... tein samanlaisen vihreän nyt uuniin, pitää saada se sit kuvatuksi kun tiistaina haen uunista pois! Kyllä mulla sormet syyhyäisi tuohon lasityöhön, se on mukaansatempaavaa hommaa ja miten se lasi muuttuu kun sitä tarpeeksi lämmittää yön yli uunissa!

 

Levollista yötä ja mukavaa aamua ja uutta päivää!