eilen ilta tein näppipyyhkeitä jotka kuuluu sarjaan "pitäis ja pitäis"... sillä nämä ovat olleet teon alla koko kesän ja lisää vain pitäis kiireesti tehdä, eri värisiä ja eri kuosisia... Mutta tälläiset sain nappeja vaille valmiiksi nyt, yksi valkoinen jäi kesken kun mietin jos en laittaiskaan siihen vinokanttia kun siinä on nätti kanttaus valmiin pyyhkeen reunasta (luonnonvalkoista froteeta en ole löytänyt pakalta, siksi valmispyyhkeestä)... mutta tuo pyyhepala on vähän liian leveä ja tulee paksu kun tuosta suoraan taittelisi, siksi jäin fundeeraamaan sitä...

Olen tehnyt tällä "omalla mallilla" näppipyyhkeitä toistakymmentä vuotta, varmaan tuhansia valmiita jo. On tähän kehkeytynyt oma ruttini ja muutama kikka jolla ne tulee näppärästi ja siististi, hermoja rasittamatta :)
Monenmoisia pyyhkeitä maailmalla näkee, monta on mallia ja materiaalia, Hartolan markkinoilla oli myyntikojussa sen näköisiä pyyhkeitä mitä en suin surmin kehtaisi myyntiin laittaa... mutta niin monta on mallia ja jälkeä kuin on tekijäänsä :) Näinhän se menee!

1951455.jpg

Sienikankaisia  oikeassa reunassa on kolme päällekkäin, siksi näyttää kuvassa vähän hassulta :)