Vaikka kuinka pienen kinkun ostaa, aina siitä puolet jää,... niin nytkin meiti 2kg kinkusta syötiin kinkkuvoileipiä monta päivää ja tänään se sitten päätyi kiusaksena uuniin ja vielä jäi yksi tupperinkipollinen jäi pakastettavaksikin... riittoisa viljapossu!
Kinkkukiusaus:
Kinkun jämät
perunaa ja porkkanaa, sipulia ja valkosipulia
mustapippuria ja suolaa mausteeksi,
homejuuston loput ja tuorejuuston jämät
purkillinen kuohuokermaa ja juustoraaste päälle
uunissa ensin 200 asteessa vajaa tunti, sit toinen tunti 100 asteessa ja
eikun syömään!
Kalsaripäivä se on tänäänkin ollut loman kunniaksi, petissä peiton alla Nenäpäivän kanssa... suosittelen! Irman tarina on kiehtova!
Klikkaa kuvaa ja lue kirjan arvostelut!