Postcrossingissakin tapahtuu hiljaa koko ajan. Viime päivinä olen saanut muutamia virallisia kortteja, viimeksi Israelista, Eilatista, mikä on varsin mieleinen maa! Kaunis kortti historiallisesta  Timna Parkista.

Jenkeistä sain 8 vuotiaalta tytöltä ensimmäisen uskonnollisen raamatunlausekortin. Ehkä neiti itse ei ole saanut valita korttia, vaikka onkin sen lyijykynällä itse kirjoittanut.. Eeva ei nähnyt kortin uskonnollisuutta, vaan oli sitä mieltä että neiti on valinnut kortin kaunin sateenkaaren perusteella :)

 Tuo teoria voi hyvin pitää paikkansa!

277322.jpg

 

Tag-kortteja olen saanut myös muutamia, sieni, enkeli ja auringonkukka aiheisia. Suomiswappiin osallistuin myös, eli siinä saa kolme osoitetta kotimaahan mihin lähetetään tietyn aiheen kortti, nyt aiheena oli taide...  itse lähetin tietysti auringonkukka taidetta ja itse sain muutamia hienosti valittuja taideteoksia itselleni ja erikoisen postimuseon postileimankin ja  Nelimarkan ryijy-postimerkin joita ei mulla ennestään ollutkaan. Hyvin monet ihmiset näkevät vaivaa näissä korteissa ja merkeissä.

Korttien suhde on nyt hyvin kohdallaa, lähetettyjä on 81 ja saatuja 80, tänään otin kaksi uutta osoitetta jotka tulivat Usaanja Saksaan, kuten yleensä tuleekin eniten :)