Kuten tuossa edellisessä postauksessa sanoin, niin tätä strömsön värjäysohejetta oli kokeiltava ja Maijahan oli jo niin nopea, että hänen blogissaan oli valmis kortti ja ohjeet, ennenkuin minä ehdin toimimaankaan :)


Mutta eilen iltana Innoa katsoessani piti sitten jo päästä testaamaan minunkin.
Mulla oli piirongin nurkalla kesällä Emo-tuotannolta tilattua peittopastaa, siis valmista kankaanpainoväriä, Kanervan ja Kuparin väristä... niistä siis testi, muita värejä ei ehtinyt etsimään, ei siveltimiä eikä sabloonoita... joten leikkarin kirjekuoreen nopean sydämen ja muut värit tuputin pienellä superlonin palalla liimaharsolle. Liimaharson silitys kankaaseen, joka on kesällä kaakelipainettua lakanakangasta, sitä oli lähinnä tuossa vintinrapussa... ei ehtinyt etsimään paljetteja tai kultalankoja, joten välissä ei ole mitään, vaan valkoinen organza päällä ja konetikkausta kuparisella langalla joka takkusi koko ompelun ajan, katkesi ja sylttäsi... mulla on sellainen monivuotinen viha-rakkaus näiden metallilankojen kanssa. Toisen kortin tein valmiiksi paperikorttitekniikalla kaksipuoleisen teipin kanssa kartongille, lisäsin salaiselta-tilkkuystävältäni-salmelta saatuja Halloween aiheisia nappeja, kurpitsoja ja lehtiä :)


Kuva ei kyllä yhtään anna oikeutta kortin pinnalle... sillä nuo painamani kohdat näkyvät selkeästi helmiäisenä, siis nuo lehdet joita olen konekirjonnalla korostanut... ja pinnan valkoinen organza hohtaa kauniisti ja antaa ihanan utuisen pehmeyden väreille!

2020231.jpg

2020232.jpg

Tämä toinen kortti on tehty ihan perinteiseen kangaskortin tapaan kovikekankaalle ja reunat on aplikointi siksakilla tikattu. Tässä laitoin ennen tikkausta alle ohutta vanua, jotta tuli kolmiulotteisuutta sydämiin.

2020234.jpg

2020235.jpg

Kuvani eivät ole hyviä, tuosta hohtavaa organzapintaa onkin vaikea kuvata, jotta väri sen alta näkyisi, oikeesti kortin värit näkyvät helmiäisenä paremmin kuin kuvassa.