Lauantaina tein prinsessalle 30-v. juhliin kaksi kakkua. En ole ikinä prinsessakakkuja tehnyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin... perinteisen prinsessakakun sisällä on vain vaniljakreemiä, päällä marsipaania. Sen verran sovelsin, että punaisen kakun väliin laitoin tuoreita mansikoita ja vaniljakreemiä... vihreän kakun välissä oli ohut sipaisu omenahilloa. Molempiin kakkuihin tuli kaksi kerrosta, marsipaanin alle sively kreemiä.
Koristeena kummassakin oli yksi oikea ruusu ja tomusokerihuntu... vihreässä kakussa oli tietysti limenvihreä ruusu, siitä kakusta ei tullut mun kameraan kuvaa... Yllättävän hyvin sain ton marsipaanin laitettua noin niinkun ensimmäiseen kakkuuni missä koko kakku peittyy marsipaaniin, ei tullut edes rumia ryppyjä :)

1687241.jpg