Yksi lehmäfani halusi työlaukukseen lehmälaukun mihin mahtuisi iso kalenteri, lompakko, avaimet ja kännykkä. Laukun piti olla jämäkkä ja suora, ei säkki/pussimainen... ja kännykälle sellainen tasku mistä sen soidessaan hyvin löytää.... ja laukussa piti olla tietysti se lehmä.... tämmöttinen se sit on:
2041793.jpg

2041794.jpg

Kankaat löytyi paremmat kuin hyvät Textiikistä, paksuhkoa  verhoilukangasta, kahta eri sävyä, laitoin vielä tukikankaan silittämällä, joten laukkuu on oikeesti jämäkkä. Lehmä on kirjottu, sisällä on vetskaritasku lompakolle ja avaimille, sekä kannykälle mitoitettu avotasku.

Joten laukun yläreunassa en saanut tikkausta sangan yli kuten olisin tahtonut.... vieköön suutarille jos ei tykkää että sangat ovat yläreunassa "irrallaan", sillä sangat ja kassi on niin paksua kangasta, etten saanut sankoja laitettua tuonne yläreunan väliin, vaan piti soveltaa ne tuollaisien metallilenkkien kautta... mutta se onkin just kiva juju ja yksityiskohta!Ensimmäistä kertaa mun ompelukone sanoi, että "Liian paksu kangas" eikä suostunut ompelemaan. En edes tiennyt että tuollainen automaattinen toiminto koneessa onkaan  :) Kiitos Jaanalle, taas oli hilulaatikko kultaa kalliimpi, sieltä nuo kuparinväriset metallitlenksut, ruskea nahkasuikale ja sarvinappi. Saas nähdä onko laukku oikeankokoinen ja mieleinen kun kohta tulee hakemaan sitä :)