Monenlaista olen touhunnut ja niin se tämäkin hiihlomaviikko alkaa olla kohta lopuillaan. Kinttu on kipeä, olen tehnyt enemmän kuin "olis kärsinyt". Yöllä varsinkin jalka on entistä kipeämpi kun on paljon pystyssä ja touhuamassa :(  

Ollaan lähdössä Tampereelle, ajelemaan tuonne lumipyryyn. Hotellihuone on maksettuna Omenaan, ovikoodi saatu ja onkin mielenkiintoista mennä hotelliin missä ei ole henkilökuntaa :) Jos huomenna suinkin kärsin könkätä, olis tarkoitus käydä katsastamassa Idea Park.  Määkin tahon sinne kun muutkin on siellä käyneet! Paluumatkalla haetaan Noora Kangasalta maalta kotiin...

Eilen pidettiin kolmen tunnin palaveri kahden Aloe Vera jälleenmyyjäni kanssa. Olipas mukava jutella samanhenkisten ja Aloe Veraan vihkiytyneiden naisten kanssa! Oikeita innostuneita tehomyyjiä, joilla kauppa käy ihan itestään :) Mukava vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia ja todeta, ettemme pode minkäänsortin väsymystä, emme on flunssassakaan. Monet vaivat ovat kadonneet taivaan tuuliin ja miten mukava on kuulla asiakkailta, mihin kaikkiin vaivoihin Aloe Vera juomasta on ollut apua! Minulle se on kyllä sellainen elämänpelastaja, etten pois antaisi! Luojan kiitos olen sen löytänyt!

Eilen sain myös valmiiksi yhden tilauksessa olleen kahvipussikopan. Anoppiehdokas innokkaasti leikkaa ja taittelee kahvipusseja, joten se nopeuttaa huomattavasti tekemistä. Hän oli ostanut uuden Brotherin ompelukoneenkin, jolla ihan uuden karheuttaan huruuttelin kahvipusseista "jonoja", hyvin sujui eikä kone nikotellut missään. Otin tekovaiheesta kuvia, laitan kuvallisen ohjesarjan  tänne kunhan ehdin.

Koetin saada kopan yläosasta oranssimman ja alaosasta ruskeamman... Siinä ne nyt on 35 kahvipussia sulassa sovussa keskenään.

423294.jpg

Olen myös väkertänyt Tiffanytyönä narsissia, tänään sain sen kukan jo tinattua kasaan, nyt on mietinnän alla sille reunus, tosin olis se aika kiva ihan tuollaisenaankin pelkkänä kukkana ilman kehystä.

423292.jpg

423293.jpg