Tuntuu ettei mitään saa aikaan, vaikka päivät on touhua täynnä ja koko ajan jotain tekee... Eilen tein pitkästä pitkästä aikaa kaksi synttärikorttia, auringonkukka-aiheisia ja yksinkertaisia... samalla  järjestelin askartelujuttuja ja haaveilin sellaisesta toimistokaapista missä olis paljon matalia laatikoita, mihin saisi kaikki peperit yms järjestykseen...

Ompelukoneen ääreenkin olen istahtanut ja tein myös yhden keittiöpyyhkeen joskus Sirulta saamastani ihanasta puutarhkankaasta ja vihreästä froteesta, sen lähetin synttärilahjaksi.

Tein myös tilkkuystäväni Ultsin blogista löytyneen linkin ohjeella kankaasta muovikassin :) Tosi hyvä ohje ja tuolla pitää tehdä lisää kasseja! Ekan tein liian paksusta kankaasta ja kun se tulee kaksinkertainen, niin oli vähän liiankin tukeva, mutta lähetin sen iso-siskolleni jolla on tänään synttärit... Jaana kiireesti pelasti kangasongelmasta ja lähetti mulle ison palan oikein hyvää vaalean ruskeaa tuulipukukangasta, joka on parempaa tuohon kassimalliin, että kassista tulee pieni paketti ja kevyt ja sitä voi säilyttää varuilla vaikka käsilakussa. Kaavana käytin isoa Prisman muovikassia.

Raivasin pari  pahvilaatikkoa missä oli sekalaista roinaa, jouluaskartelun juttuja, kankaita yms yms,.... kaikkea kun tulee säilöttyä että tarviis sitten vaikka  nukkekoti askarteluissa, niin näitä roinalaatikoita tuppaa meille kertyvän :) ainahan kaikki on joskus tarpeen!

että kai sitä sit kuitenkin saa monenmoista aikaan, vaikka itsestä tuntuu että on niin saamaton ja mitään näkyvää ei synny... mulla ei kyllä ole aika pitkänä, mitä monet valittelee, ettei ole tekemistä... tekemistä on ettei ehdi puolikaan tehdä mitä meinaa!

Lounasvieraan kanssa syötiin äsken kesäkurpitsapataa ja jälkkäriksi puolukkarahkaa, herkkuja olivatkin! Nyt kirjastoon ja sit taas hommia jatkamaan....