Käväisimpäs tänään Lahdessa akupunktiossa ja lasihommissa. Aamupäivästä ajelin murusen luota Kangasniemeltä kotiin, söin, keitin kahvit ja unohdin ne juoda kun lähdin kiireesti kaupunkiin. Ai minäkö unohtanut ottaa muistilääkkeet, vai?

Vein millefiori-lasikukka-korut uuniin, liimasin sulatusuuniliimalla kukat paikoilleen, tungin sinitarrat reikiin ja sinne jäivät uuninpohjalle paperin päälle pötköttämään ja odottamaan paistumistaan...HAAAA huomenna ollaan tämän jutun suhteen viisaampia!

Yks muu ihana kukka-vati sulatusjutska sinne jäi myös uuniin, siitä sitten lisää jos onnistuu. Sain mukaani nyt ne valmiit tilkkutyö-sulatusjutskat, eli se on  yksi tilkkublokki minkä mallin sulatin kolme eri kappaletta, niistä oli aikomus koota ikkunaan komiosainen sarja, mutta musta-aukko oli iskenyt ja olin laittanut koukut vain yhteenkappaleeseen... keskimmäiseen ja en ollut ajatellut nenääni pidemmälle, että koukut olis pitänyt olla kahdessa kappaleessa jos meinaa saada kolme yhdistettyä toisiinsa.... Noh tästä tulee nyt sitten kaksi allekkain roikkumaan ja yksi sitten erikseen... Kuvaan kunhan saan ne tuohon omaan ikkumaan ensin malliksi roikkumaan.

Sain uunista myös sen lasilampun kuupan, sekin onnistui hienosti, toista ei ollut vielä sulatettu muottiinsa, tasosulatuksena sekin näytti hyvältä. Kuvaan nekin sitten kerralla.

Menimpä sitten akupunktioonkin ja kas, selkä oli siinä vaiheessa ettei ottanut akuneuloja vastaan... eli niitä ei voinut pistää kun kroppa laittoi ittensä lukkoon ja sattui niin saa***sti :( Jalkaan sitten sai pistettyä ja nesteenpoisto pisteisiin sääreen. Nyt sit janottaa hillittömästi, ei vielä pissitä.... odotellaan :)

Hoitaja-ystäväni oli kerännyt mulle pyynnöstäni akuneulojen päitä, siis niitä kädensijoja, ei teräviä päitä :) Saas nähdä mitä askartelua niistä voisi tehdä, kuvaan nekin vaikka huomenna. Tiiä vaikka kokeilen niitä sulatuslasijuttuihin...

 

Hyvää yötä, nähkää nättiä unia!