Viikonloppu mennä sujahti taas pikaisesti ja tuntuu että aika lentää muutenkin isoilla siivillä. Menin perjantaina puolimatkaan murusta vastaan linjurilla ja hakumatka koituikin muruselle "kalliiksi". Joutsan matkahuollon vieressä on tosi iso kenkien varastomyynti josta se valkkas ittelleen 3 mustat kotimaiset nahkakengät... ja mä sain sitten yhden tyhjän raidallisen kenkälaatikon... Melko reilua, vai mitä??!!  Mä havittelin yksiä kivoja punaisia lenkkari-kävelykenkiä, vaan ei sit tietysti ollut niihin sopivaa kokoa...  Noh, nyt on  miehellä hyviä kenkiä joka lähtöön... Näinhän siinä kävi tammikuussa kun mentiin Mikkeliin alennusmyyntiin ostamaan mulle housuja... ne on vieläkin saamatta, mutta Karilla on hyvät uudet housut ja monta kaunista kauluspaitaa, niin arkeen kuin tanssiinkin :) Miks miehille aina löytyy sopivaa ja käypästä niin helposti...???  tai siis tuollaiselle sutjakalle hyvä kroppaiselle ainaskin löytyy :) Itselle valmiiden vaatteiden löytyminen on tosi hankalaa... vaikka kroppa onkin laihtunut jo roimasti, sillä mittasuhteet ovat sellaiset että istuvien housujen löytyminen on työn ja tuskan takana.. kuten kenkienkin....

Jotainhan munkin sit piti saada ja Taito-shopissa oli tuota Aloe Vera lankaa ja pisti sieltä silmään (ei sattunut :)) Pirun kallistahan se on, mutta en osannut vastustaa ostohaluakaan... maksoin siitä 11,90 100g kerästä ja toivon että siitä mulle sukat tulis, vaikka sit vähän lyhytvartisemmat. Ja servettimania on aina päällänsä ja kaunis pääsiäis-kevät servettipaketti löytyi myös. Tykkään tuollaisista serveteistä missä yhdessä on neljä eri kuvaa, sopivat hyvin kortteihinkin.

Nyt Fysikaaliseen hoitoon, saas nähdä hoidetaanko olkapäätä vai alakroppaa :) Iltapäivästä tiilitauluja ja massahelmien tekoa avaimenperäksi ja JALOKIVEN työstöä eteenpäin... Voikaa hyvin!

444654.jpg