Päivällä minä suunittelin ja ihmettelin että mistä massasta ne nukkekodin syömiset tehdään ja niin sitten kirjoitin googleen hakusanaksi "askartelumassa" ja päädyin lukemaan monia hyviä sivuja ja teko-ohjeita jotka oli tehty Darvi-massasta. No eikun Nissani lämpiämään piuhaan ja kohta ajelemaan tunnottomalla jalalla paikalliselle Tokmannille, jossa olikin loistopakkaus Darvia. Pienet paketit 10 eri väriä samassa lootassa joka maksoi 9,90 ja eikun kassan kautta kotiin :) Eikä sit malttanut olla heti anoppilaan päästyä kokeilematta... tässä kuva tekovaiheesta.  Paparazzi kuvasi ja minä sitten asensin näppärästi kameran ohjelmat murusen uutukaiseen läppäriin että sain kuvatkin vielä purettua koneelle :)

417053.jpg

Ja niimpä sitten valmistui sen seittemän sorttia! Mittakaavasta ei ole hölkäsen pöläystä oikeaa hajua, mutta pieniä koetin tehdä ja vähän suhteuttaa että makkarasiivut on leipäpalaa pienemmät jne... Nyt saatte ihan oikeesti ja suoraan arvostella, sillä haluan oppia tekemään oikeassa mittakaavassa ja oikean näköisiä! Mutta katsokaa nyt tarkkaan, että tunnistaako kukaan mitä tässä iltapalapöydässä syötäisiin?

417057.jpg

Laitoin tuon tulitikun mitaksi niinkun paremmatkin tekee ;-)

Toinen kuivakakku sujahti jo kuvun alle... Korvapuustit ja kääretorttu on tarjolla muovilautasella minkä hokasin jonkun ohjeen mukaan kaivaa limsapullon korkin pohjasta.

417060.jpg

Eiks oo hienoja vaikka itse kehunkin :) Kun tuo murunen on sellainen kerkkupersii, että tietää tasan tarkkaan miltä tiikerikakku näyttää, niin kommentoihan se heti että tuossa on värit väärinpäin, tiikerihän on vaalea missä on yks tumma raita, eikä tollanen... :) Tähän tulee himo ja jää koukkuun niinkun monet ovat varoitelleet ja kohta mulla on varmasi oma Roombox ja sit nukkekotikin!