Joskus takavuosina Siru toi Kangaskavereiden leirikouluun valkosuklaamuffinsseja, jotka vie kielen mennessään ja minusta tuli niille heti rakastaja! Aivan ihania!

2189903.jpg

Enkelimukista kermakahvi maistuu hyvälle ja
tämän valkosuklaamuffinsin kanssa vielä paremmalle!

Muffinssin päällä on marsipaanista tehty lumihiutale joka on kultaisella jauhevärillä sipaistu... valkoinen marsipaani ei ole valkoista, siihen pitäisi lisätä valkoista elintarvikeväriä jota en hoksannut tilata....
tilasin tälläisia lumihiutale muotteja joilla saa tehtyä 3 eri kokoa.

Sirun valkosuklaamuffinssit:

150g voita (siinä se salaisuus)
1,5dl sokeria
2 munaa
2tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3,5dl jauhoja
150g valkosuklaata
1prk kermaviiliä

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen. Lisää kermaviili.
 Sekoita taikinaan rouhittu valkosuklaa ja kuivat aineet,
 sekoita taikina puuhaarukalla tai kevyesti vatkaamalla.

Paista muffinssivuokissa (tai silikonivuokissa) 200 asteessa noin 15-20 minuuttia,
että pinta on vähän ruskistunut.