Aika kuluu tosi nopeasti....liekö on vanhaksi tulossa vai miten tuntuu että päivät ovat niin lyhyitä, viikot ja kuukaudet vaihtuvat nopsaan! Huomenna on jo helmikuu ja yleensä tuo tammikuu on ollut niin sitkeä ja pitkä,  mutta nyt tuntuu että vastahan oli joulu!

Vaikka tuntuu ettei mitään  ihmeitä päivässä teekkään, silti sitä on koko  päivä touhua täynnä. Minä nautin kiireettömistä aamuista kotona, kun ei ole pakko lähteä aikaisin mihinkään.. voi kahvimukin kanssa katsoa telkkaria ja lukea nettiä, päivän uutiset, sähköpostit, blogipäivitykset.... kylpytakissa ja villasukissa tulee sitten oltua pitkälle päivää ja sitähän ei normaalit ihmiset ymmärrä.... :) Aika hitaasti mua katsotaan ja kysytään että olenko sairas kun menen ovikellonsoittajalle avaamaan keskellä päivää kylpytakissa, villasukissa tukka pystyssä :) Näin kävi tänäänkin yhden maissa!
Ja minusta tuo on ihan normaali kotiasu.... Olin siihen mennessä jo ommellut muutaman tunnin :)

 Tänään olen aamupäivän istunut kahvimukin kanssa netissä,  ommellut akvaario-ufoa, se alkaa olla tikkauskunnossa,... tehnyt pari korttipohjaa, kasannut postitettaviajuttuja, kirjoitellut postcrossin kortteja, käynyt asioilla, kaupassa, postissa, ystävällä kahvilla -siinä tulee hyvin noin 3 km kävelylenkki samalla... taas ommellut, pessyt ja levittänyt telineelle kuivamaan pari koneellista pyykkiä, tiskannut ja siivonnut keittiön, raivannut olkkarissa, surffaillut netissä, puhunut puhelimesa, sumblinut Aloe Veran kuljetuksia... katsellut telkkaria, samalla virkannut...  taas käynyt postissa ja kaupassa ja taas ommellut ja välillä surffannut ja katsonut telkkaria... äsken paistoin pekonia ja munia iltapalaksi, tiskasin toistamiseen ja nyt meinaan lähteä ompelemaan...  Onhan tässä touhua päivälle, vaikka tuntuu ettei ole mitään järkevää tehnyt!?

Että semmoinen päivä oli tämä torstai... vesijumpan jätin väliin, toinen nenä on tukossa. Pengoin eilen kylmässä ullakolla papereita ja kankaita, etsin vehnäjauhobatiikkiani... Aattelin että sain jonkun alergisen reaktion taas, ehkä pölystä, kylmästä, homeesta yms. Olen kyllästänyt itseäni tuoreella valkosipulilla, C-ja B-vitamiineilla, Eginaforsella. Harmi että just tässä on ollut vajaan viikon tauko Aloe Vera juomassa, kun se pääsi loppumaan... onnekseni huomenna saan sitä lisää! SE pitää minut kunnossa ja voimissani ja virkeenä ja terveenä!!! Ei tässä nyt jouda mihinkään lenssuun sairastumaan. Minä en oikein ole noiden flunssien kannalla ja kyllästän itseäni siihen malliin, etten niitä ole vuosiin sairastanut.


Mukavaa torstai-iltaa ja perjantain aamua! Hyvää yötä ja  kauniita unia!