No niin korttirinkiläiset, nyt teillä pitäis olla jokaisella meili postilootassa ja meilissä kaksi ERI osoitetta joihin lähetätte kortit!

Jos näin ei  ole tapahtunut tai asiassa on mielestäsi jotain mätää, niin laita mulle kiireesti postia! TAI jos on jotain muuta kysyttävää korttienteosta, niin kysele reilusti sähköpostilla!!!

Pari tuntia olen tässä väkertänyt tämän osoitteiden jaon kanssa, toivottavasti en ole töpännyt meitä on ringissä 20 osallistujaa ja jokainen siis tekee, lähettää ja saa 2 kangaskorttia eli liikenteessä on siis 40 kangaskorttia lähiaikana! Hienoa! Kiva että innostuitte mukaan, kiitos!

Vanha koira oppi sen verran uusia temppuja, että laitoin viesteille tulojärjestyksessä "tunnisteen" ja tähden ja näin ne kerääntyivät erityiseen omaan osioonsa postilootassa, josta oli helpompi nähdä kaikki ilmoittautuneet kerralla. Helinän osoite, uupui, mutta lisäsin hänet viimeiseksi listalle ja uskon että hän on jokatapauksessa mukana! Yhden nimen siirsin pykälää alemmaksi, näin sain yhden "kolmen vanhan kamun" -rykelmän sekoitettua ja yhden uudemman kortintekijän sinne väliin... tämä sekoitus suotakoon :)

KORTINTEON ILOA KAIKILLE !

EDIT LISÄYS: Kaksi kysymystä on tullut, että saako kortin mukana lähettää jotain pientä, esimerkiksi napin tai kangassuikaleen tulevia kortteja varten?! Saa toki! Ylimääräiset bonukset ovat varmasti saajalle iloksi!
Ja toinen kysymys, että kirjoitetaanko kortin taakse jotain ja mitä?!
Kirjoita sinne ainakin oma nimesi, ehkä joku toivotus tai värssy... voit mainita myös korttiringin, jolloin saaja muistaa että mihin vaihtoon kortti on kuulunut.
Ja jos haluat jorista jotain enemmän, niin kirjoita kirje, viesti, postikortti yms, uskon että jokaisesta tuntuu kivalta saada jotain sanojakin, kauniin kortin lisäksi! Kirjeitä ei kirjoiteta koskaan liikaa! Kerro vaikka vieraalle korttikamullesi muutamalla sanalla itsestäsi ja tilkkuharrastuksestasi!