Tänään olen elvyttänyt korttiaskartelua. Joulukorttirumban jälkeen  ei ole vielä kauheesti korttien teko kiinnostanut, mutta nyt täytyy taas viritä henkiin siinäkin osiossa! Osallistuin Postcrossing Suomi-foorumilla itsetehtyjen korttien vaihtoon SV-16:n ja vihdoin tänään sain oman osuuteni siihen tehtyä. Takkuista oli kun ei millään meinannut alkaa inspiroimaan. Leimailin enemmänkin kuvia, vähän ystävänpäiväkorttejakin varten.... Tässä vaihtoon tekemäni kolme yksinkertaista korttia:
1249936.jpg

Ostin sunnuntaina linjurilukemiseksi Jyväskylän ärrältä korttiaskartelulehden... ne on kalliita enkä ole hennonut ennen ostaakaan. Nyt tämän lehden mukana sai kolme leimasinta...joten sit se tuntui jo halvalta kun leimasimetkin on kalliita :)
Ja onhan se kiva katsella uusia ideoita lehdestäkin ja siellä on hyvin työvaiheet yms... onhan niitä toki netissäkin, mutta saahan tuon lehden sit paremmin vietyä kurssillekin näytille... seli seli... :)

1249931.jpg

1249933.jpg

Lehden mukana tuoli tuo Thanks kukkakimppu, Lots of love ja kukkaköynnös. Oikein käyttökelpoisia kaikki!  (Kukkaköynnökseen laitoin Eyelet-kukan päähän)

Tuulalta olen saanut tuon Nallen ja "Best wishes" -tekstin.Kissan pää on vanha leimasin.
FinnStamperilta tilasin nuo muut: Love, Lahjakortti, Onnentoivotukset ja Tervehdys Ystävälle... FinnStamperin palvelua voin kehua, tilasin tiistaina ja leimat oli postiluukussani torstaina! Lähettävät tuotteet oikealla postikululla heti kun raha näkyy heidän tilillä. Nopeuttaakseni laitoin  sähköpostina kopion maksukuitista, joten homma toimi tosi liukkaasti.  Leimasimet ovat näitä läpinäkyviä muoviläpyköitä, tässä hyvä leimaustyöohje!

Täytyy nyt innostua tekemään taas vähän kortteja, ystävänpäiväksi ainakin. Maaliskuun alussa lupasin pitää kirjakaupalla taas korttikurssin, pitää katsella jotain uusia ideoita sinne :)