Joulukuun puolivälissä kuntoutuksesta lähtiessä meidän piti sanoa ääneen ja paperille kirjoitettuna joku tavoite, minkä itse asetamme itsellemme toukokuun loppupuolelle täyttyneeksi, kunnes menemme viimeiselle kuntoutusviikolle....

Minun julkinen tavoitteeni on mennä sinne -7 kiloa (vähintään) kevyempänä. Olla siis siinä painossa missä olin vuosi sitten ennen joulua, ennekuin tämä selkäsairastamisvuosi sotkeennutti kaiken elämän.... nyt siis takaisin  "normaaliin elämään" ja ruokavalioon. Siitä ne kilot lähtevät laskemaan.
Muutama mies teki saman päätöksen, tuo maaginen 7 kiloa siirtää toiselle kymmenykselle mikä tuntui muutamilla olevan mieleinen puntarinlukema :)

Normaali ruokavalio kohdallani tarkoittaa sitä, että rasvaa ja lihaa LISÄÄ :) Namia, olen armoitettu herkkupersii ja tykkään hyvästä ja rasvaisesta ja juustoisesta ruuasta jota saa syödä hyvällä omalla tunnolla mahansa täyteen... lisäksi vielä kroppa voi hyvin ja laihtuu! Tietysti noiden asioiden myötä hiilihydraatit saa vähentää minimiin ja nekin vähät valita hitaista hiilareista... pois siis sokerit, suklaat, vehnäjauhot, perunat yms... tilalle voita ja kermaa, lihaa ja proteiinia ja PALJON VETTÄ.

Nyt on mieli siinä vaiheessa, että niskaotteesta kiinni ja ruotuun! Vesikannu on keittiön pöydällä, vettä saa mennä ainakin 3 litraa päivässä. Ruuasta pois turhat hiilarit,  ja sopivasti liikuntaa, tänään vesijuoksemaan tunniksi, illalla lenkille jne jne..... Sillä se läski lähtee ja koko pakkaus virkistyy :)
Tervetuloa seuraan!

Teitkö sinä mitään uuden vuoden lupauksia???