Tsädäääää... rumpujen pärinää..... Arvonta on siis päättynyt ja voittajat selvinneet!
Muistelin  jossain blogissani nähneeni linkin "koneeseen" jolla voi arpoa satunnaisotannalla voittonumeron... mutta kun en muistanut tämän systeemin nimeä, sitä oli vaikea etsiä googlesta, kyselin jo parilta ystävältäni apuja että mikä tuon toiminnon nimi olisi, mutta tätä nimeä ei tullut kenenkään mieleen... piti keksiä toinen metodi... se nimi olis ollut satunnaisotantageneraattori!

Mutta Joensuulainen satunnaiotanta Kiljusten perheessä asiasta mitään tietämättään sanoi yhden numero, joka oli 16 ja siippansta valitsi toisen joka oli 28.

Ja vähän sitten numerologiaa peliin ja kun lasketaan näitä numeroita silleen että 1+6+2+8=17 mutta kun silloin 17:n kommentoija olisi ollut TuulaL, joka tänään jo voitti tuon 50 tonnin tasaluvun ja tulee siitä saamaan sunnuntaina kyläreissullaan hienon palkinnon, niin jotain rotia kumminkii ... joten jatkoin tästä numerologista laskutapaa vielä 1+7= 8 ja näin voittajaksi saatiin kommentoija numero 8 joka on MAIJA!!! 

Ja lohdutuspalkinnolle kysyin tekstarilla Pohjanmaalta yhtä kirjainta ja sieltä tuli P ja ensimmäinen P:llä alkava kommentoija on PULINA, jolle siis pieni lohdutuspalkinto!
Maijan osoite onkin lähellä mutta Pulina laitappas osoitteesi mulle sähköpostiin!

Näin olemme saaneet voittajat selville! Onnea heille kaikille yhdessä ja jokaiselle erikseen! Voitot postitan viimeistään perjantaina!
Iso kiitos kaikille kommenteista! Blogit  ovat siis mukavia ja aikaa vieviä, koukuttavia mutta myös jotain opettavia!