1113239.jpg

Täälläkin on vietetty monessa muodossa 90. Itsenäisyyspäivää. Talossa on sotaveteraaneja kuntoutuksessa, omassa "juhlassamme" kuulimme mielenkiintoisen tarinan yhden kurssilaisemme matkasta entisestä Jugoslaviasta suomeen, muslimiperhe pääsi sodan jaloista turvaan kun vaimo oli haavoittunut pommituksessa 16 vuotta sitten...

Ja onhan tässä kiva arvostella noita linnanjuhlijoitakin telkkarista :)

Monella  naisjuhlijalla on unohtunut kammata hiukset, monella miehellä unohtunut käydä leikkauttamassa hiukset... se pistää vanhan parturi-kampaajan silmään aika terävästi, että mennään tuollaisiin juhliin kampaamattomana!!! Kuten sekin pistää silmään, ettei ymmärretä pukea juhlavan iltapuvun alle ryhdikkäitä alusvaatteita, joilla ryhti ja rinta- vatsa saisivat vähän tukea, eivätkä höllyisi juhlapuvun alla!!!

Mutta onhan tuolla helmiäkin seassa, kauniisti kammattuja ja puettuja silmäniloja :)

 

Tällekin päivälle on ohjelmaa ollut ihan riittävästi, aamulla 7.30 kynttiläuinti, venytysjumppaa, terveysluento, rentoutusharjoitus.... ei täällä jouten voi makoilla.

Porukassamme on yksi tohtorismies, viisas ja fiksu joka osasi auttaa, että sain tämän netin toimimaan omassa läppärissä omassa huoneessa langattomassa verkossa  :)

Huomenna on tiedossa kiireinen päivä, hyvä kun syömään jossain välissä ehtii...

Leppoisaa loppuviikkoa!