Uusi viikko on lähtenyt käyntiin. Lunta on satanut ihan aavistus nurmikolle, ei voi edes sanoa että maa on valkoinen... vielä... satais nyt kunnolla sen verran, että tuo märkä-musta-rähmä menis pois ja tulis vähän valoisampaa!

Kroppa on juntturassa huovutuskurssin jälkeen, kummasti se ottaa nykyisin  fysiikan päälle kaikenlainen touhuaminen, tuntuu että selkäleikkauksen jälkeen sitä kroppa väsyy erilailla kuin ennen. Jomottaa vähän sieltä sun täältä, kyynärpäissäkin tuntuu.... Vai onko se tätä vanhuutta mikä näin tulee että kolottaa :) Eilen iltana otin kaksi särkytablettia toisen siinä toivossa että se väsyttäisi ja uni tulisi....  ja tänä aamuna kun nukuin pitkään ja heräsin, niin naama oli tosi turvoksissa... ihan  pöhöttynyt :)  Inhoan tuota lääkkeiden syöntiä, koetan välttää mahdollisimman pitkään, mutta kun kroppa on jumissa ja joka paikkaa särkee, silloin ainakin on ihan turha toivoa rentouttavaa unta ilman särkytablettia...

Postipoika polki 4 ihanaa korttia laatikkoon tänään!  STY muisti minua aivan ihanalla kortilla, jossa on utuisen kaunis vesivärimaalaus ja tekstinä, että "Meillä ihmisillä on yksi yhteinen ominaisuus. Olemme kaikki erilaisia."  totta :)

Yhden kortin sain ystävättäreltä Kyproksen auringosta ja siinä on pieni kuva myös Protaraksesta, jossa minä olen käynyt joskut sata vuotta sitten viime vuosituhannella... ainakin 17 vuotta sitten, aikaan ennen Nooraa....

Kaksi postcrossingkorttia sain myös, toinen olikin erityisen kiva kuorellinen auringonkukkakortti Belgiasta, jossa lähettäjä kertoo harrastavansa tilkkutöitä ja monen sortin kirjontaa ja ristipistoja :) Kuoressa oli osoite, joten taidan lähettää jonkun tilkkukortin hänelle. Kiva kun ihmiset näkevät vaivaa ja haluavat lähettää auringonkukkakortin, en ole sitä erityisesti toivonut, mutta profiilissani lukee, että pidän erityisesti auringonkukista :)

 

Kivaa maanantaita kaikille!