Tuntuu että nyt kaikki tekniikka mättää (muut asiathan mättää muulloinkin)... aamupäivällä menin suihkuun ja laitoin kahvia tippumaan... aattelin että tuoksuupa hyvältä, kunnes sit luuttusin kahvin lattialta, tiskipöydältä, kaapin ovista jne... tuo vanha romu kahvinkeitin on alkanut tekeen ylläreitä :(

Auto nötköttää pihassa eikä inahdakaan, männä viikolla se jätti mut kaksi kertaa kylille, kun ei startannut. Nyt se hyytyi perjantaina tuohon kotopihaan :( Akussa on virtaa, joten joku isompi vika siinä on, ilmeisesti starttimoottorin pohja sökönä yms :( helskutti... eikun romuttamolle, ei tuota kannata enään korjata katsastuskuntoon.... ahistaa ajatella, että olen ilman autoa, se on ollut sellainen kulkemisen vapaus, kun täältä korvesta on päässyt omia aikojaan ihmisten ilmoille... Aamuksi olin suunnitellut reissua Kangasniemelle, olis ollut monemoista käyntiä sielä, mutta mahdotonta ilman autoa...

Pyykkikone on pitkän aikaa pessyt jotenkin omituisesti, jankkaa  samassa kohdin... noh tänään se ei sit enää ole kulkenut mihinkään, ottaa vettä ja laskee sitä viemäriin samaan aikaan, eikä pyöritä. Aikani kun vääntelen kytkintä löytyy sellainen kohta missä se pesee... huuhtelu näyttää toimivan vielä normaalisti ja linkous... pesu on vaan hävinnyt... onneksi ei ole vesimaksu mittarin mukaan :)

Että ei täs nyt tällä erää tarviis saada kuntoon kuin pesukone, kahvinkeitin ja auto (muista murheista puhumattakaan)... voi elämän kevät, vaikka ei edes kevät olekaan.

Pari lenkkiä tänään, yksi pyörällä ja toinen kävellen, ettei tää sohva juurtuis selkään ja persuuksiin... taas on aika sille köllähtää katsomaan maajussien morsiamia ja sulhoja.

Leppoisaa iltaa kaikille!