Tilkkujutuista olikin luonteva siirtyä Lea-ystäväni luo hoitoihin... siellä tuli hoideltua päähommia, hiustenleikkuuta ja värjäystä, intialaista päähierontaa... mutta varsinainen asia oli se Lean just oppima selluliittihieronta... mullakun on tuota harjoitusmatskua aika kiitettävästi, että ei ihan yhdellä hieronnalla vielä häviäkään :) Mutta jopas oli tehokas hieronta, kyllä on saanut veskissä juosta ja tuntuu että kintut kapenee silmissä! Ensin selluliittihierottiin, mikä on ihan erilaista kuin varsinainen normaali hieronta, tässä pumpataan kudosta, aktivoidaan lymfaa jne... Sen jälkeen selluliitiiöljyn kanssa imukuppihierontaa ja sepäs vasta veikeää olikin. Sellaiset imukupit pitää saada itsellekin, sen verran tehokasta se on! Seuraavaksi leviteltiin turvetta ja hunajaa keholle, käärittiin reidet ja lantio, maha ja peppu elmukelmuun ja froteepyyhkeeseen ja eikun saunanlauteille! Aikamme kun siellä vettä juotiin ja löylyssä muhittiin, niin sen verran oli reiden ympärys pienentynyt, että se elmukelmu tippui alas! Vaikka se ensin aika tiukalle laitettiin... Turpeet kun pestiin pois, vielä lauteilla imukuppihierontaa ja lopuksi selluliittivoiteet kinttuihin! Ja uskokaan tai älkää, jalat muuttui silmissä havaittavasti! Nestettä lähti uskomaton määrä, kuona-aineet poistuu edelleen kohinalla.

Itsehän olen käynyt intialaisen päähieronnan kurssin muutama vuosi sitten ja Lea oli nyt käynyt erilaisen kurssin, joten teimme sitten toisillemme ja vertasimme oppejamme. Olihan ne täysin erilaiset hoidot, mutta todettiin molemmat oikein hyviksi ja tehokkaiksi. Hänen oppimassaa hierotaan öljyllä ja asiakas on suurimman osan pitkällään hoitopöydällä, minun oppima hoitohan tehdään ilman öljyä ja istuallaan. Molempi parempi, kuka mistäkin tykkää!

Kaikenkaikkiaan maailma tuli parannettua ja kroppakin sain ah niin rentouttavaa ja ihanaa virkistävää hoitoa! Tänään käytiin Muuratsalon ympäri ruskalenkillä, niissä maisemissa silmä ja sielu lepää, sillä koko lenkin ajan näkyi Päijänne ja upea ruskamaisema!  Nyt taas kotona ja arkisessa olossa yksin... jospa jaksais taas hetken paremmin :)