Vintti on heitetty mullinmallin ja nurinperin... runkopatja sai tänään peräkärrykyydin kierrätyskeskuksen jätepuristimeen ja mokoman rotiskon vienti sinne maksoi 15 euroa! Autokuorman atk-kamaa sinne sai viedä ilmaiseksi. Sänky jonka olen joskus kuolinpesästä ilmaiseksi saanut maksoi nyt 15 egee! Nyt haluan seuraavan sängyn ilman mitään huonoja karmoja, ihan uuden missä ei ole kukaan vielä koskaan maannut! Siihen asti ennekuin tälläinen ihanuus mulle ilmaantuu, nukun patjalla lattialla ja yhden yön perusteella se olikin paljon parempi kuin tämä notkolleen maattu vanha runkopatja :) Sänky oli vinttihuoneen alkovissa, perimmäisenä ompelukamat sitten siinä huoneenosassa...tosi täyttä... nyt ompelupöytä ja iso avohylly on siellä alkovissa, kaikki siirretty päinvastaisiin kohtiin ja peti on ensimmäisenä ovesta mentyä... Siivoamista ja järjestämistä kamoissa riittää vielä tovi, nyt siellä on vielä kaaos, mutt toivon mukaan kohta hyvä järjestys ompeluun  ja askarteluun ja vielä nukkumiseenkin :)

Tein kaalilaatikkoa kun löysin pakastimesta viime syksyistä hirvenjauhelihaa ison köntsän, ostin sekaan sika-nautaa  ja ison kaalin. Kaalilootaa tuli kolme uunivuokallista, mutta voi herranpieksut kun oli hyvää! Yhden vuokan vein ystävälleni iloksi ja maistiaisiksi, kaksi on Nooran kanssa syöty :) Tänään ruokavieraalle tarjottu!

Tehtiin juustokakkua mihin päälle tuli sitä kurpitsa-sirtuuna hilloa ja kun se oli liika vähän aikaa hyytymässä ja tuli kahvivieras jonka kanss sitä otettiin, niin sehän lörähti pitkin  ja poikin...sellaista mössöä ja ruman näköistä, mutta pirun hyvää... ei tosiaan mikään valokuvattava kakku vaikka kamera nyt oliskin käytössä!!!

En ole vielä keksinyt oikein mitään valokuvattavaa, perjantain postikaan ei tuonut mitään kivaa :(

Eilen tuli tanssittua lähilavalla kesän viimeiset tanssit, sitten se on taas talven kiinni ja täältä pitkät tanssimatkat kaupunkiin... Tapani Kansa oli laulamassa ja hymyilytti ne kappaleet, tuli jotenkin lapsuus  ja nuoruus mieleen, vaikka en muista koskaan erityisesti Tapani Kansan fani olleeni ja paljon sitä kuunnelleeni... mutta kai ne on niin klassikoita että ovat vuosikymmenien saatossa paljon radiossakin soineet. Di Lailan kun se vetää oikein kunnolla, se ääni on kyllä mahtava! Olis kiva päästä Tapani Kansan 40-v. konserttiin... joten onhan noita koko ikä kuultukin kun se on 40 vuotta laulanut niitä!

Eiköhän tämä yöjorina jo riitä ja vois painua sinne patjalle... hyvä kirjakin on kesken, kerron siitä huomenna enemmän! Hyvää sunnuntai-aamua kaikille!