Kesän kuumin päivä on mennyt reissatessa, autossa -olishan se ilmastointi kiva juttu- onneksi tuossa ruusussani on kuitenkin toimiva hyvä tuuletin joka viilentää melko hyvin!... Aloe Veran puitteissa on pidetty kiva ilta, sain keikkapalkkion luonnossa (!) ja nyt mulla on  5 litraa mustikoita! Ihanaa! Kiitos niistä! Sekä kesäkurpitsoita on monta, niistä onkin kiva säveltää ruokaa...  Mukava oli hikisen päivän pääteeksi uida ennen kotiin lähtöä, tosi lämpimässä vedessä tosin, taisi tänään olla järvivesikin kesän lämpimintä!

Eilinenkin oli varsin kuuma päivä, se sujui hikisesti asioilla Jyväskylässä ja vietiin muutama autolasti tavaraa Nooran soluasuntoon... aika monenlaista tavaraa sitä tarvii, että huusholli on pystyssä. Pöytä, nojatuolia ja verhot vielä uupuu ja monenmoista pikkutavaraa... Kuivamuonaa on ostettu ja saatu mummolta kassi kaupalla, joten alkuun pääsee opiskelija ainakin makaronia keittämällä :) Hyvin Noora osasi heti Cittarissa valita kaikkea halvinta... niinhän opiskelijan kuulemma kuuluu :)

Vielä ei näkynyt kämppiksiä, vaikka asunto näyttää asutulta... todennäköisesti kämppikset ovat siellä jo menneen talven ja tämän kesän asuneetkin.

Kävin viemässä myös sairaalaan sen peittokasan, 63 pientä tilkkupeittoa. Kovasti oli osastonhoitaja ja tuttu tilkkuileva sairaanhoitaja mielissään, kun saivat taas paljon ihanaa valinnanvaraa. Kaapissa olikin vain 5 peittoa, joten vähissä olivat ja just sopivaan aikaan niitä sinne vein. Heti siitä yksi hoitaja haki peittoja joista äiti valitsi poikavauvalleen sini-vihreän peiton. Oli kuulemma heti "oman näköinen". Lupasin hoitaa projektia sinne toistaiseksi, sanoin taas että en ota tästä mitään yötyöstressiä itselleni, vaan toimitan ja teen itse muutamia, niin kauan kun tämä kivuttomasti etenee!