Minä niin toivoin ja rukoilin, haaveilin ja uskoin, että nyt tänä kesäisenä lauantaina, Nooran synttärinä on mun vuoro voittaa lotossa! Että saisin apua rahaongelmiin ja elämän uudelleen järjestelyyn.  Rukoukseni on kuultu, mutta enhän minä pöljä summaa osannut ääneen sanoa, pyysin vain rahallista apua asioiden ratkaisemiseen ja voitin sitten 4 oikein eli KYMPIN :) noh, onhan sekin tyhjää parempi ja voin sijoittaa vähän edelleenkin veikkaukselle :) ja odotella sitä suurta kaiken muuttavaa pottia.

Monta rahanreikää, maksua odottavaa asiaa ja toteutumatonta haavetta olis kyllä valmiina kun isompi potti tupsahtaisi! Sävelet olis aika selvät, että mitä tekisin... monta maallista asiaa pitäis laittaa kuntoon, että henkinen rauha olis paremmin saavutettavissa... sanotaan ettei raha tee onnelliseksi ja tärkeimpiä asioita ei rahalla saa, mutta silti kyllä se perustoimeentulon varmuus on rauhoittava ja yöunta suojeleva ominaisuus...  tässä meidän tämänhetkisessä kuka muuttaa- minne muuttaa- millä rahalla yms ajatuskierteessä lisäraha olis aika ratkaisevan rauhoittavaa :)

Mutta jos ja kun ei ajatella tätä rahan henkistä puolta, eikä sitä että onko lisäraha kenellekin toivottua tai haluttua ja tarpeellista...  niin mistä te muut haaveilette jos saisitte lotossa jättipotin??? Mitä tekisitte?