Viime tipassa, tunti ennen määräajan umpeutumista lähti mun laukkuvaihdon laukku kohti Turkua! Huh, hikeä sai pyyhkiä otsalta.... laitoin sit valmiiksi tuon keskeneräisen farkkulaukun, menee nuorelle äidille joka toivoi isohkoa kassia mihin mahtuu vauvan tarvikkeita ja käsityö, toivottavasti hän on vähän farkkuhenkinen nuori ja tykkää laukusta :)

Puoli tuntia piti ommella ja sitten hokasin että olkahihna on kierteellä! Hitto, eikun saksilla poikki ja uudelleen yhteen ja vuoren ompelin sit kiireesti käsin paikoilleen ja sit tikkasin sen mukamas sinne hihnan alle ja kas kun käänsin kassin, vuori ei ollutkaan jäänyt sinne väliin mihin piti,...eikun lisää käsinompelua. Sanoin jo Nooralle, ettei ole kyllä kympin käsityö, mutta nyt saa kelvata ja kiireesti Noora sen kuskasi postiin! Tässä sisäkuva, siellä on yksi vetoketjullinen tasku ja toisella sivulla farkun takatasku ja tuollainen vinokanttinauha missä on Joensuun klinksu päässä, että siihen voi laittaa vaikka avaimet.... saas nähnä mitä perästä kuuluu :) Uskalan laittaa kuvat tähän kun uskon ettei saaja lue blogiani vielä ainakaan....

Ja kun en ole ikuisuuksiin ompelukoneella ommellut niin ihan piti miettiä miten se toimii! Äkkiä sitä unohtaa! Ja ompelukoneen edestä pöydältä tipahti sakset syliini, suljin nopeasti polvet yhteen ettei olis tippuneet lattialle ja sieltä sit vaikea nostaa... noh tietysti terävät Fiskarssin pienet oranssit olivat himpun auki ja terä edellä... joten nyt uusissa pellava capreissani on 5cm palkeenkieli tuossa polven kohdalla :(  Hitsiläinen :( ... jotenkin se olis paikattava... kyllä harmittaa!

687345.jpg

687344.jpg