Kirjova kone ronksuttaa keittiössä killan vieraskirjan kantta :) ettei jäis viime tippaan! Jalokivityöhön istahdan ompelemaan helmiä, huomenna siihen pitäis saada ommeltua sametista reunuskantti ja keppikuja, että se olis valmiina perjantaina pystytettävään näyttelyyn. Parit pienemmät työ on vielä kesken, joten kyllä tässä yötämyöten riittää touhuamista.

Tänään oltii kiltalaisten kanssa kolme tuntia kirjakaupalla suunittelemassa näyttelyn pystytystä, hyvin on töitä ja saadaan monenlaista näytille isot huoneet täyteen! Onneksi on mitä laittaa, mulle jo iski uskonpuute jossain vaiheessa että onko tavaraa tarpeeksi paljon kun siellä on paljon tilaa!

Monenlaista hommaa tuollaisen näyttelyn järjestäminen teettää, vielä olis näiden ompeluhommien lisäksi tietsikka hommia, pitäis muutamia paperijuttuja suunnitella, tulostaa, kopioida... aikansa otti tietsikalla myös kutsukorttien ja julisteiden suunittelu ja sähköpostikirjeenvaihto painotalon kanssa... Tänään kävin sopimassa paikallislehdessä jutun teosta ja mainoksesta.... monta on asiaa muistettavana tässäkin hatarassa päässä! Ensi viikolla tehdään arpajaislistat ja  järjestellään palkinnot, sitten 12 pvä lauantaina meillä on teemapäivä ja ollaan tilkkunaiset paikalla tekemässä työnäytöksiä, pitämässä arpajaiset, myyjäiset, kahvitarjoilu yms.

Että hommaa pukkaa jos jonniinlaista! Pitää ottaa Aloe Veraa että jaksaa, se oikeesti auttaa kun antaa vitamiinitasapainon ja vastustuskykä yms! Tässä on monen ihmisen kanssa nyt ollut puhetta voimien loppumisesta, jaksamisesta, terveydestä yms. Tuntuu että ihmiset sairastavat koko ajan kaikenmaailman lenssut ja kulkutaudit jne... Ilmassa on monenlaista säpinää, muutosta niille jotka uskaltavat ottaa muutoksia vastaan ja hankaluuksia niile jotka haluavat rypeä vanhassa ja pitävät kiinni pinttyneistä asioistaan. Rytinää siis luvassa monella suunnalla ja taholla, lukekaapas tämän ajan astrologiaa! Vaikka Seppo Tanhuan sivuilta. Huomenna meillä on Sepon johdolla Astrologiaa ja Aloe Veraa -tilaisuus Kangasniemellä, siellä on varmaan selitystä tulossa moneen asiaan!

 

Tsemppiä, voimia! Eikun eteenpäin!