Kinttu on ollu tänään erityisen häijy ja kipiä... lienee sit ei tykännyt hyvää noista ulkotöistä ja pajun kanssa kyykkimisistä yms... aamuyöllä neljän jälkeen meni kyllä hermot, kun illalla otettu kourallinen lääkkeitä ei riitä aamuun asti, pakko nousta aamuyöstä ottamaan lisää ja aamulla on sit tokkurassa kun pitäis ylös nousta. Ruokatunnin maissa sitten piti ottaa lisää Fortodolia ja olin niin väsy että piti ottaa puolen tunnin tirsat. Ajelin kotiin, tohinalla hakemaan arpajaisvoittoja, ostamaa arpoja (joita ei ollutkaan) ja peruutin kaupan pihassa oikeen blondimaisesti... En kärsi katsoa vasemman olkapään yli, katson oikean ja kun auto oli vähän vinossa, niin peilikin näytti että ei siellä ketään ole... varoin ja odotin yhden takaa ajavan harmaan auton, mutta tätä toista harmaata en huomannut ja kops, peruutin yhden papan Almeran kulman lommoille :( Voi pässi ja ruma sana!!! No mikäs siinä auttaa, vika on ilmiselvästi minussa koska pappa autoineen oli parkissa ja minä tulen päälle! Pieni lommo uudehkon auton kulmassa ja korjaamoreissuhan siitä tulee ja minä maksumieheksi... ihan kun tässä olis rahaa toisten autoja korjuuttaa :( Helskutin helskutti! Noh, täytyy löytää jotain positiivista, että jos tarvitsin opetusta liikenteessä, niin onneksi se tuli näin eikä kolarina nelostiellä, sillä muutama hurja rekan ohittaja oli taas vastassa ja joutui hiljentämään ja väistämäänkin ettei olis jäänyt alimmaiseksi. Joten, hyvä että tässä sentään rahalla selviän ja pitää toivoa ettei lasku ole mikään karmea. Eipä ole sattunutkaan sitten viimeiseen 20 vuoteen haavereita liikenteessä... silloin nuorena likkana peruutin parkissa (silloinkin!) viereisen auton oven ruttuun.... ja yhden peräkolarin talviliukkailla kun edellä ajava pysähtyi yllättäen suojatien eteen.... Että kiitos vaan kun olen näin vähällä selvinnyt!

Tuli mieleen siskon pojan perheen kolari reilu vuosi sitten, joka ei mennykään ollenkaan hyvin :( mutta onneksi heille on nyt iloista asiaa tulossaan ja huomenna on vauvan laskettuaika ja jännätään että mitä sieltä tulee :) Pitää alkaa ompelemaan nuttua ja jotain mukavaa!

Ensin on kohta parin tilkkunaisen kanssa talkoot, että saadaan arpavoittolistat tehtyä lauantain arpajaisia varten, onneksi meillä on tosi kivoja arpavoittoja paljon!