Pitkänperjantain ilta meni ystäväpariskunnan miehen 40- juhlissa nuorisoseurantalolla. Kivat oli kekkerit ja kakkukin komea:

500754.jpg

Mä olen yleensä hyvä keksimään ihmisille lahjoja ja sit on valinnan vaikeus että mikä... mutta nyt oli ongelmia kun lahjahomma tuntui niin vaikealta, päädyin halpaan ja osin itsetehtyyn... itseni näköiseen :)

Lasinpaloista tein mosaaiikkiruukun, siihen vähän tuunausta ympärille, komia noita-akka ja hyvää konjakkia, munia ja tipusia... kuva ei kyllä anna oikeutta tälle komeudelle, sillä lahjamme oli oikeesti kiva ja kaunis, pääsiäisfiiliksellä :)

500756.jpg

500755.jpg

Ja kaikki kunnon perheenäidithän vaihtaa verhot ja pesee ikkunat pääsiäiseksi, niin siis meilläkin otettiin keittiöstä JOULUverhot pois ja lapsityövoimalla Noora pesi ikkunan ja asensi uudet verhot. Uudet kevätverhot olivat Joensuun ilmaislaatikossa, siis tuo yläkappa ja pala samaa kangasta, josta sitten tuunasin 5 euron nauhaostoilla nuo alakapat ja kas kun meidänkin keittiä näyttää keväiseltä!

Pöydällä oleva tilkkuliina on Kangaskavereiden kiertolainen muutaman vuoden takaa. Silloin jokainen laittoi kiertoon palan kangasta tai blokin josta sitten toiset ompelivat kokonaisuuden, kukin sille kierroksen ympärille vuorotellen! Minulle kotiutui tälläinen ihana liina, olin toivonut värikästä, auringonkukkia ja kissoja!

Ompas tumma ja huno kuva kun kynttilänvalossa sen nappasin, eikä alakapat edes kunnolla näy....

500757.jpg