Millefiori kukat piti täänään varsin ajaa Lahdesta hakemaan. Osa oli erittäinkin hyviä, osassa oli mennyt reiät umpeen sinitarrasta huolimatta. Ohjelma oli syväsulatus 830 asteessa, joka oli ilmeisesti vähän liian kuuma näille. Mutta toisaalta siinä kukat suli ihan samaan tasoon pohjalasin  kanssa ja reunat on nätin pyöreät. Seuraava poltto pitää kokeilla vähän miedommassa lämmössä ja sinitarran tilalle reikiin laittaa kuitupaperin pötköt... joissakin oli nyt sinitarra pullahtanut ylös ja jättänyt ruman jäljen ja teräviä piikkejä reiän reunaan...  tekemällä oppii :) Mutta onhan nää aikas makeita, vai mitä?!

 

Vaihdoin vähän kuvia kun napsin nyt aamusta että oisin saanut paremmin nuo lasin ihanat värit...mutta vaikea niitä on kuvata.

 

545335.jpg

 

545333.jpg

Tässä on siis kuva tästä mustasta pitkulaisesta kaulakorusta ennen ja jälkeen uunin... :)

 

537035.jpg

545334.jpg

545331.jpg

Osa oli Tallinnan lasista sulatettettuja joissa oli koristelasia päällä, niihin porasin oikein isot reiät enkä laittanut sinitarraa, reiät oli sitten painuneet kiinni, siksi niihin pitää liimata takapuolelle tuollainen holkki mihin saa nauhan!

544895.jpg

Holkit ovat vielä liimaamatta, pitää ostaa sellaista tosi jämäkkää pikaliimaa joka toimii lasissa, meillä yhtä sellaista Atakkia olis, mutta siinä lukee pienellä präntillä ettei sovellu lasille, pitkä liuta on kyllä materiaaleja mihin se käy....