Sitähän se elo nyt on, toipumista ja lorvailua... ajan tappoa... Matkasin Erja-ystävän takapenkillä Kangasniemelle sairastamaan tai toipumaan, vierihoitoon lorvailemaan... tosin vierihoitaja on töissä ja yksin tässä saa lorvia :)

Harmittaa vietävästi kun jouduin perumaan lähtöni huomiselle tilkkukiltalaisten retkelle Kouvolaan. Siellä olis Vuokko Issaksonin tilkkunäyttely jonka olisin ehdottomasti tahtonut nähdä, mutta eipä minusta ole nyt matkustamaan eikä olemaan päivää liikkellä... pakko luovuttaa ja jättää lähtemättä.  Evästin toisia ottamaan paljon valokuvia!  Nyt siis keskityn tähän lorvailuun ja kivun loitontamiseen.

Aloitin keskiviikkona homeopaattisten Dr.Reckeweg tippojen oton, tämä tippa vaikuttaa välilevyn paineeseen ja sitä kautta iskiashermoon ja kipuun. Tuntuu toimivan, sillä toimimisen merkki näissä homeopaattisissa on se, että vaiva ensin pahenee ja sitten alkaa helpottamaan. Vaivani siis tuntuu vielä pahalta ja joudun ottamaan särkylääkkeitäkin, mutta silti tuntuu että tästä tipasta on apuakin. Samanaikaisesti otan hevoskuurina B-vitamiinia ja Donsbachin B-Calmia mikä on kalsium-magnesium-kaluim-booritabletti ja auttaa b-vitamiinien imeytymiseen. Yöksi otan vielä kourallisen kalkkia... ja näin hermosärky tuntuu iltayöstä vähän laantuvan ja saan nukuttua paremmin. 

Tälläistä perjantain viettoa siis täällä, voikaa hyvin ja nauttikaa perjantain leppoisasta viikonlopun tuovasta rauhasta!!!