Lauantaina on myyjäiset ja tuntuu ettei ole mitään myytävää! Huusholli alkaa olla niin täysi ja sekaisin että ei kohta sekaan mahdu... kujat keskellä lattiaa mistä mahtuu kävelemään :)

Keittiössä on levällään 17 tiilitaulua, puolivalmiina ja niitä on kiireesti jatkettava valmiiksi, että saan keittöön taas kahvipussitehtaan.... Vanhalla Brotherin ompelukoneella on hyvä huruutella keittiössä noita kahvipussijuttuja. Vintissä huruutan sitten uudemmalla kirjovalla Husqvarnalla pyyhkeitä ja muuta. Yks ilta aloittelin jo kulhojenkin tekoa, jospa niitäkin muutaman saisi valmiiksi ja leipoisi niihin pipareita ja pakkaisi nätisti sellofaaniin ja toivoisi että joku myyjäisissä ostaisi!

Eilinen päivä meni taas Lahden reissulla, lasikoruja ja kynttilä-lautasia ja yksi enkeli jäi uuniin, tostaina saan ne sieltä pois.

Eilen aamuna tein ison työn Nooran rippijuhlan kiitoskorttien kanssa, jotka ovat vielä lähettämättä, vaikka ripille pääsy oli jo heinäkuussa... sori, olen joskus jossain asioissa tosi saamaton :(  ...No väkersin kolmesta kuvasta hienon kollaasin Pover Pointilla, lisäsin "kiitos" ja päivämäärän ja sain mielestäni hienon  kokonaisuuden aikaan, sellaisen että yhdestä A4 tulosteesta olis saanut leikattua kaksi taitettua kiitoskorttia.... Lahteen menin Tunnin Kuvaan ja olisin halunnut näitä kortteja sitten 20 kipaletta, vaan eipäs siellä sitten systeemi avannut tätä tekelettäni ollenkaan, heillä on hienot tietokonesysteemit, missä voi muistikortilta, muistitikulta, kännykämerasta, cd-rompulta avata kuvat ja teettää niistä sit paperikuvat, mutta eipä se kone avaa muita tiedostoja kuin pelkkiä valokuvia. Myyjä koetti vielä heidän tietokoneellaankin, muttei siinä ollut Pover Pointtia, joten avaamatta jäi siinäkin... No tilasin sit jokaista erillistä kuvaa 20 kipaletta, onneksi hokasin ottaa ne erillisinä sinne cd-rompulleni :) ja tämä tietää sitten askartelua, leikkaa liimaa systeemiä torstai-illalle---- kuvat saan torstaina samalla reissulla kuin lasityötkin, perjantaina menis vielä halvemmalla postimaksulla  joulukortin kanssa....

Myyjäisiinkin pitäis tehdä myyntiin vielä joulukortteja, sellaisia mihin tulis kankaasta kuva ja vähän kulta/hopea langalla ommelta ympärille.... suunittelin myös tekstiilikorttien tekoa, mutta se taitaa kyllä ajan puutteen vuoksi jäädä... enkä muutaman teen sellaisen itselleni lähetettäväksi... enkä en ehdi tehdä...

Sinappia meinasin myös tehdä myyjäisiin. Eka sinappini mitä tein siihen Jarkon synttärilahjaan maistuu tosi hyvälle, sitä jäi pieni purkki omaan jääkaappiin ja eilen sitä maistelin... oikein hyvin maistuu hunajalle ja konjakille!

Tälläistä myyjäistohinaa täällä, aika ympäripyöreätä touhuamista.

Onneksi on ALOE VERA, ilman sitä tästä ei tulis mitään. Sen avaulla jaksaa paremmin ja kroppa toimii tehokkaammin, virta piisaa pitemmälle kun illasta ottaa toisen tujauksen aloeta! Aamut sillä alkavat ja piristyy kummasti hereille kun saa vitamiinit!

Mukavaa keskiviikkoa! Toivotaan kaikki kovasti että ilma kylmenisi ja saataisiin vielä lumisadettakin!