Eilinen viemäriongelma on saatu selvitettyä ja taas röörit toimii, päästään pesulle ja pyykille! Tanssikurssilla meni myös hyvin, vaikkakin Juhalla oli vaikeutta laskea 4:n... sen pitemmälle ei jenkassa tarviis laskea, mutta ottihan tuokin aluksi koville :) Harjoittelimme ensin Rumbaa, se on kivaa "hidasta"... pitäis vaan olla joku ihana lutunen jonka kanssa Rumballa vois tunnelmoida (yks hyvä olis kyll mielessä). Tangokin alkoi jo taipua ja vierelle kylkeen vietiin ja opeteltiin jo taivuttamaankin, pienestä koostaan huolimatta tanssipartnerini on riski maatalonisäntä, joten pysyin taivutuksessa hyvin otteessa, enkä jymähtänyt lattiaan :) Viikonloppuna pitää päästä jonnekkin treenailemaan askelia!

Eilen loppui paastoaika kolmen kieppeillä ja söin toissailtaisen intialaisen broileripadan lopun, mikä olikin tosi hyvää! Jännä juttu, kun tässä pätkäpaastossa on annokset pienentyneet, vaikka voisi kuvitella että vuorokauden paastoamisen jälkeen olis kamala nälkä, vaan eipäs olekaan! Illalla 21 jälkeen oli kova nälkä kun tanssikurssilla oli tahkottu 2,5 tuntia hikipäässä. Hiki tuli viimeisen 45 minuutin Jenkan tanssimisen aikaan!

Voisinkin alkaa kirjoitella tänne jotain suosikkireseptejäni ja tehdä niille oman osion. Kokeilempas laittaa tuon intialaisen broileripadan ohjeen, jospa osaisin erillisen resepti-sivun luoda.