Aloitin syyskuussa kansalaisopiston lavatanssikurssin. Vaikkakin olen tanssinut 25 vuotta kohtalaisella tanssitaidollani melko ahkeraankin, oli sellainen fiilis, että tanssitaidossani on päivityksen varaa. Nykypäivän lavoilla joskus tuntuu että "vanhanajan" tanssiaskeleet ovat auttamattomasti vanhoja, pitäisi osata uudemmat kuviot... Ainaskin haluaisin oppia kunnolla Jiveä ja kuviohumppaa, siksi siis kurssille. Ja niinhän siinä kävi että parikseni sain puoli päätä lyhyemmän ukkomiehen, mutta eipä se tahtia haittaa. Juha on oikein passeli tanssiparikseni, kiva ja mukava ja meillä on oikeasti hauskaa treenaillessa! Kurssi on tuossa yläasteen vanhassa jumppasalissa joka keskiviikko ilta  klo: 18-20.30. Ja kyllä siellä sen verran monoa on, etä hiki tulee!

Postcrossingissa on ollut vähän hiljaiseloa, mutta tänään laitoin 4 korttia maailmalle. Kauniita syksyisen värikkäitä kortteja ja uusia talvipostimerkkejä. Kaksi korttia USA:n,  yksi Saksaan ja yksi Brasiliaan! Sinne laitoin sen ihanan samettisen pehmo-muumi postimerkinkin.

Itse sain muutama päivä sitten viralliset kortit Hollannista ja Ranskasta. Kortteja onkin tippunut viime aikoinan melko harvakseltaan. Joku aika sitten lähettelin ahkeraan Tag-kortteja, eli niitä ylimääräisiä jostain tietystä aiheesta. Tänään osallistuin sunflower-tagiin ja laitan aurinkonkukkakortin menemään kunhan saan sille osoitteen.

Postissa oli ihania uusia syksyisiä kortteja, parit A4 -kokoa. Ostin yhden ja laitoin sen menemään Tuulalle Hollantiin, tässä oli minusta nii ihanat värit ja suomalaisen syksyn fiilis.

225003.jpg